Thyra Koeleman

Thyra Koeleman

Ik ben Thyra Koeleman en een trotse moeder van drie inmiddels volwassen kinderen: Dennis, Rachelle en Arjen. Zij hebben in de ontwikkeling van de methode Ervaar-het-maar een belangrijke rol gespeeld omdat kinderen opvoeden bijzonder, boeiend en heel leerzaam is in alles wat je doet. Ook hebben zij veel activiteiten uitgeprobeerd, feedback gegeven en hebben ze regelmatig model gestaan in de boeken Ervaar-het-maar.

Daarnaast ben ik in mijn werkzame leven, in die tijd nog als logopedist, altijd op zoek gegaan naar ontwikkeling en vernieuwing binnen zorg en onderwijs. Door samenwerking met andere professionals, waardevolle leermeesters en verdiepingsopleidingen gericht op de communicatie, motoriek en de Sensorische Informatieverwerking, heb ik deze kennis met elkaar verbonden omdat ik merkte dat het een meerwaarde is om op een totale wijze kinderen en volwassenen met een beperking te ondersteunen. Dat heeft geleid tot de methode Ervaar-het-maar waar ik grondlegger, auteur en trainer van ben. Ervaar-het-maar is een methodische en doelgerichte werkwijze die door ouders, begeleiders en andere therapeuten en professionals toegepast kan worden.

Samenwerking en verbinding tussen iedereen rondom het kind of de volwassene is essentieel. Iedere schakel in het geheel is even waardevol.

Ervaar-het-maar is de verbindende factor tijdens alle werkzaamheden op de dag.

Dat heeft geleid tot een praktische vertaalslag die je kunt vinden in de verschillende boeken van de methode Ervaar-het-maar een YouTube kanaal en de verschillende Social Media.

Deze werkwijze heeft geleid tot een visie en dat is dat altijd De Hele Mens In Beeld en Het Hele Kind In Beeld gebracht wordt. www.hethelekindinbeeld.nl

Wij, inmiddels als team en platform Ervaar-het-maar, staan nog steeds voor verbinding en vernieuwing zodat de methode Ervaar-het-maar altijd Up-to-date blijft.

Wij nodigen je van harte uit.