Wilma Rouwenhorst

WilmaGraag wil ik me voorstellen;

Ik ben Wilma Rouwenhorst, 42 jaar en samen met mijn man Ingmar en onze 2 dochters Noëmi (12 jaar) en Mendelé (8 jaar) wonen we in Hilversum.

Sinds kort ben ik als coördinator werkzaam op Leergemeenschap Toermalijn. Dit Dagcentrum is startende en onderdeel van de antroposofische gemeenschap Christophorus. Binnen de leergemeenschap staat groei en ontwikkeling voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke/lichamelijke beperking centraal. Samen ondernemen we zingevende en betekenisvolle activiteiten, waarbij iedereen kan zijn wie hij is en een waardevolle inbreng kan ervaren. We hebben houvast aan een ritmisch dag-, week- en jaarverloop. 

De afgelopen 20 jaar heb ik een groot gedeelte waardevolle ervaringen opgedaan als begeleidster op Dagcentrum Baskuul, te Apeldoorn en ook 3 jaar op KDC De Blauwe Vogel, te Soest. 

Activiteiten op maat aanbieden is altijd mijn passie geweest en de methode Ervaar Het Maar is een groot inspiratiebron en een rode draad in het uitvoeren van mijn vak. Bijna vanaf het begin van Ervaar Het Maar heb ik verschillende trainingen bij Thyra gevolgd en zijn we elkaar in de loop van de jaren binnen verschillende settingen tegen gekomen. Keer op keer word ik geraakt door haar enthousiasme en gedrevenheid. 

Toen ik anderhalf jaar geleden de vacature voor Trainer Ervaar Het Maar voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment en voelde dit als een logische stap om deze uitdaging aan te gaan.
Dat ik daadwerkelijk dit samen met Ingrid & Pieter aan mag gaan, ervaar ik als een eer en een droom die uit komt!